Vacature productiemedewerker recyclage plastics in Lanaken (34 u/week)

Voor het bedrijf in Lanaken zoeken wij dringend werknemers die werkervaring wensen op te doen via een betalende vooropleiding met optie vast werk via Kopa Limburg.

Je bent schoolverlater of voor een lange periode werkloos of gewoon gemotiveerd om aan de slag te gaan als productiemedewerker? Steek je graag je handen uit de mouwen, spreek je voldoende Nederlands en ben je bereid in posten te werken? Dan ben je welkom.

Je krijgt de kans om tijdens een BIS-stage van 6 maanden het beroep van productiemedewerker aan te leren en uit te groeien tot een volwaardige werkkracht. Daarnaast stelt Kopa Limburg indien nodig een job- en/of taalcoach ter beschikking die je ondersteunt en helpt groeien tijdens de vooropleiding.

Overzicht BIS-stage: Je zal tijdens de BIS-stage leren: vermalingsmachines plastics instellen en bedienen. Je controleert de kwaliteit van het proces en het eindproduct. Je vervangt hulpstukken en je doet bijstellingen. Je leert basisonderhoud uit te voeren en verzorgt de verpakking, afwerking, aanvoer en uitvoer. Je rapporteert en bent verantwoordelijk over de uitvoering van je taken. Je leert te werken in een team. Hierin word je telkens bijgestaan door een ervaren werkkracht, totdat je zelfstandig aan de slag kan. Tijdens de BIS-stage zal je werken in een vijfdaagse werkweek, zondagen altijd vrij. Je werkt in een 3 ploegensysteem.

Aanbod: Tijdens de BIS-stage ontvang je een vergoeding van € 364 per maand + behoud je je stempelgeld of uitkering. Indien geen uitkering of een leefloon gelden er andere vergoedingen, dit kan je altijd bij ons navragen. Na een positieve BIS-stage is een vaste tewerkstelling mogelijk in het bedrijf.


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een korte motivatie en CV.Contactpersoon: Roland Bollen, Kopa Limburg 011 25 20 95.